kontakt
kvalifikace
reference
recepty
literatura
osobnosti

Partneři:

 

 

 

 

 

VÝŽIVA

Správný postup při vyhodnocování a stanovování stravovacích plánů:

  • vyhodnocení současného výživového stylu › formou předepsaných schémat dotazování
    a zápisu stávajících stravovacích zvyklostí
  • konzultace › pro úpravu a optimalizaci jídelníčku
  • určení energetické bilance › pro stanovení optimálního příjmu a výdeje energie
  • individuální řešení › v závislosti na požadavku klienta - redukce tuku, hypertrofie svalové hmoty, zabezpečení a poměr živin a energie ve sportovním tréninku, rekreačním sportu i pro zdravý životní styl
  • zpracování ukázkového jídelníčku › na "míru"
  • vypracování konkrétních jídelníčků › se zařazením preferovaných potravin formou:
    • týdenních jídelníčků
    • měsíčních stravovacích plán
  • zařazení funkčních potravin a doplňků výživy › dle požadovaného řešení a doplnění
    chybějících složek výživy
  • orientace ve všech dietních systémech › "rotační diety", strava dle krevních skupin,
    dělená strava, teorie glykemického indexu atd.
  • respektování alternativních výživových stylů › kombinace rostlinných bílkovinných
    zdrojů potravy pro maximální využitelnost proteinů např. vegetariánů